Kecskemét – "A Felső-Kiskunság választói egyértelműen jelezték, hogy a Fidesz programját megértették" - mondta Salacz László, akit pár hónappal a választások előtt jelölt a Fidesz Bács-Kiskun megye 1. választókerületében a visszaléptetett Balogh József helyére.
 
"A választókerületem településein többségében jobboldali értékrendű emberek élnek, akikkel a lehetőségekhez képest sokat találkoztam és ismertettem velük a Fidesz elképzeléseit" – mondta Salacz László, aki várhatóan a választókerület képviselője lesz, mivel a szavazatok 98,7 százalékának összesítése után több mint 12 ezer szavazattal vezet a második helyen álló jelölt előtt.

Az újdonsült politikus szerint "kemény és sok munkába került", hogy a Felső-Kiskunság hozzá tartozó 12 településén megismerjék, de kiváló segítőivel sikeres kampányt folytattak.

Hangsúlyozta: az Országgyűlésben a választókörzet érdekeit a legmesszebbmenőkig képviselni fogja.

"A választókerület minden polgára számíthat rám, nagyon sokat fogok a településeken találkozni a jövőben is a választóimmal" – fűzte hozzá Salacz László, aki eddig bizottsági külsős tagként dolgozott Kecskeméten a Fidesz delegáltjaként.